Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ M.V. ]

17. 10. 2022. 18:13 >> 18:22

SLAVICA ŠĆEKIĆ

"Bigović ne može biti zaštićeni svjedok, ako ga puste odgovoran je Abazović"

U slučaju da Specijalno državno tužilaštvo (SDT) nasjedne i odredi (Ljuba) Bigovića za zaštićenog svjedoka u rasvjetljavanju ubistva Duška Jovanovića, imam obavezu da javno kažem, da se radi o organizatoru ubistva moga brata Slavoljuba, i da je to lažni, prevarantski svjedok, koji hoće da se po svaku cijenu dokopa slobode. To je kazala Slavica Šćekić, sestra pokojnog policijskog inspektora Slavoljuba Šćekića.

"Podsjećanja radi, Bigović je više puta pokušavao da se dokopa slobode, sa lažnim ljekarskim nalazima o tobožnjoj smrtonosnoj bolesti, od koje 17 godina umire, a nikako da umre. Bigović je nudio jemstvo od milion eura u zamjenu za slobodu", navela je Šćekić.

Kako je istakla, sumnja da se radi o Bigoviću.

"Ako se moja sumnja obistini, onda se radi o velikoj prevari i igri premijera Dritana Abazovića, koji je Bigovića predložio za zaštićenog svjedoka. Podsjećanja radi, Abazović je o tome razgovarao sa Bigovićem, odlazeći kod njega u zatvor", naglasila je Šćekić.

Po njenom sudu, određivanje Bigovića za zaštićenog svjedoka, znači samo jedno, da će ga osloboditi od kazne.

"Pustiće ga na slobodu. Zamislite samo, planiraju da puste na slobodu ubicu policajca, koji je branio državu od mafije i kriminalaca. Ako se ova moja sumnja obistini, odgovornost za sva dešavanja nakon toga, snosiće isključivo Abazović", ukazala je Šćekić. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније