Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

П.Р.

18. 11. 2022. 13:50   >>  13:51

IZAZVAO NEZGODU U TIVTU

Ruskom državljaninu 16 dana zatvora zbog vožnje pod dejstvom alkohola

Sud za prekršaje u Budvi - odjeljenja u Kotoru izrekao je ruskom državljaninu Konstantinu Makeevu kaznu zatvora u trajanju od 16 dana i novčanu kaznu u iznosu od 60 eura zbog vožnje automobila pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 2,74 g/kg prethodne noći u Tivtu. Tom prilikom je izazvao i saobraćajnu nezgodu sa materijalnom štetom, saopštio je predsjednik suda Marko Đukanović.

"Zbog okolnosti da se radi o stranom državljaninu, on je bez odlaganja upućen na izdržavanje kazne prije pravosnažnosti rješenja u UIKS Spuž", kazao je Đukanović.

Osim kazne koju mu je izrekla sutkinja Ivana Vukasović, izrečena mu je i zabrana upravljanja vozilima u trajanju od četiri mjeseca, koja će stupiti na snagu po izdržavanju zatvorske kazne.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније