Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

А.М./Т.Г.

29. 11. 2022. 16:10   >>  19:11

UPRAVA POLICIJE

Pucnjava u Rožajama, jedna osoba ranjena

U jednom ugostiteljskom objektu u Rožajama danas oko 14.50 časova došlo je do upotrebe vatrenog oružja, pri čemu je jedna osoba ranjena, saopšteno je iz Uprave policije.

"Nakon kraćeg verbalnog sukoba, kako se sumnja, Dž.H. je upotrebom vatrenog oružja oštećenom E.K. iz Rožaja nanio povrede u predjelu stomaka, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu", saopštili su iz Uprave policije. 

Ističu da je E.K. hospitalizovan.

"E.K. je doveden na ukazivanje ljekarske pomoći u Opštu bolnicu Berane gdje je hospitalizovan, dok za Dž.H. policija intenzivno traga", navode iz Uprave policije. 

Ističu da je Dž.H. je od sebe odbacio vatreno oružje, te da je pištolj pronađen.

"Prilikom napuštanja lica mjesta Dž.H. je od sebe odbacio vatreno oružje, pištolj, koji je pronađen. Sa daljim tokom preduzetih aktivnosti u odnosu na pomenuti događaj javnost će biti blagovremeno obaviještena", zaključuje se u saopštenju Uprave policije. 

Video: Dženana Kuč/TVCG

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније