Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.T. / П.Р.

08. 01. 2023. 19:03 >> 19:07

PLANTAŽE

"Podmetnut požar na deponiji guma u Zeti, slučaj prijavljen"

Kompanija 13. jul - Plantaže saopštila je da je danas u poslijepodnevnim satima podmetnut požar na lokaciji privremene deponije guma od poljoprivredne mehanizacije na lokalitetu Nikolj crkve, koja je, kako ttvde, tu smještena u skladu sa zakonom. To su naveli u odgovoru na pitanja RTCG.

Iz kompanije su saopštili da se ispituju okolnosti koje su ga prouzrokovale, te dodaju da je cijeli slučaj prijavljen nadležnim organima.

"Kako država nema riješeno pitanje lokacije na kojoj će se privremeno odlagati i čuvati gume, kao vrsta otpada, mi smo, uostalom, kao i sve druge kompanije, prinuđeni da skladištimo i odlažemo gume od poljoprivredne mehanizacije na odgovarajućoj lokaciji našeg imanja na Ćemovskom polju", navode iz ove kompanije. 

Požar je lokalizovan i Plantaže će, kako navode, preduzeti sve da saniraju posljedice.

"Apelujemo i ovog puta na nadležne organe da se što prije nađe trajno rješenje za ovaj problem sa kojim se ne suočava samo naša kompanija", zaključili su u saopštenju.

Podsjetimo, oblak crnog dima nadvio se iznad Zete oko 16 časova danas.

Komandir službe zaštite i spašavanja Glavnog grada Goran Janković saopštio je da im je prijavljen slučaj u blizini Nikolj crkve.

Iz OKC-a Uprave policije nijesu odmah imali informacije o ovom događaju, dok nam je komandir službe zaštite i spašavanja Glavnog grada Goran Janković saopštio da im je slučaj u blizini Nikolj crkve prijavljen oko 16:10 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније