Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ R.B. ]

12. 01. 2023. 16:25 >> 16:21
3

TOKOM PRAZNIKA

Sankcionisano 306 vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola

Crnogorska policija je, tokom kampanje koja je sprovedena od 31. decembra do 8. januara, sankcionisala 306 vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola.

Iz Uprave policije su saopštili da su, u saradnji sa Pivarom Trebjesa, realizovali kampanju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju pod nazivom Kad pijem ne vozim.

Kako su rekli, u okviru preventivnog dijela kampanje učesnicima u saobraćaju podijeljeno je tri hiljade osvježivača, koje je obezbijedila Pivara Trebjesa.

“Tokom kampanje, službenici saobraćajne policije su kontrolisali 4.061 vozača, od čega je 306 vozača upravljalo vozilom pod dejstvom alkohola”, kaže se u saopštenju.

Kako se navodi, protiv 216 vozača podnešene su prekršajne prijave, dok su za 84 vozača izdati prekršajni nalozi.

“Uhapšeno je 109 vozača koji su upravljali vozilom sa koncetracijom alkohola u krvi većom od jednog promila”, rekli su iz policije.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније