Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ T.S. ]

17. 01. 2023. 12:33 >> 12:36
4

NASELjE BUČE

Eksplozivom na staru kuću, pričinjena veća šteta

Osnovno državno tužilaštvo u Beranama saopstilo je da je eksplozivna naprava koja je bačena sinoć u dvorište G.J. i Ž.J., u beranskom naselju Buče, izazvala veću materijalnu štetu.

 

Dezurni tužilac i portparol ODT-a Marko Bojović, rekao je Portalu RTCG da je šteta napravljena kako na kući u kojoj G.J. i Ž.J. stanuju, tako i na susjednoj kući.

“Uviđjaj smo obavili sa vjestacima iz policije i izviđaj je u toku. Za sada ne znamo o kojoj vrsti eksploziva se radi”, kazao je Bojović.

On je rekao da ekaploziji nije bilo povrijeđenih.

Eksplozija u naselju Buče dogodila se jutros oko tri sata, i čula se u većem dijelu grada.
Iz policije su najprije kazali da nema materijalne štete, ali je nakon uviđaja utvrđeno da je napravljena šteta većih razmjera

Isped jedne kuće, u beranskom naselju Buče, sinoć je odjeknula jaka eksplozija. 

"To je bilo oko 3 sata ujutru. Riječ je o jednom, da kažemo, običnom građaninu, tako da ne vidimo motiv za bacanje eksploziva", kazali su iz policije.

Iz policije su dodali da će biti izvršen uviđaj i da bi se moglo raditi o eksplozivima koji se nezakonito koriste tokom praznika, takozvanom dinamitu.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније