Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

19. 01. 2023. 15:09 >> 15:04

UPRAVA POLICIJE

Podgorica: Uhapšeno više osoba zbog šest krivičnih djela

Više osoba uhapšeno je u Podgorici zbog izvršenja ukupno šest krivičnih djela, saopšteno je iz Uprave policije.

Pripadnici policije su u Podgorici uhapsili dvije osobe i protiv jedne podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku zbog krivičnih djela teška krađa i oduzimanje vozila.

"Sumnja se da su N.M. (18) i M.R. (21), koji su lišeni slobode, izvršili tešku krađu, sa L.R. (19), na način što su iz jedne porodične kuće otuđili sef sa novcem u iznosu od 3.000 eura", saopšteno je iz Uprave policije.

Pojašnjavahu da se M.R.  na teret stavlja i krivično djelo oduzimanje vozila.

"On je iz dvorišta porodične kuće otuđio putničko motorno vozilo", saopšteno je iz Uprave policije.

Kako kažu, policija je u tom gradu podnijela krivične prijave još protiv tri osobe.
U Pričelju je V.D. je ispred jedne porodične kuće pokušao da ukrade vozilo. U toj namjeri su ga spriječili od strane M.Lj. i Z.Lj. koji su, kako je saopšteno iz UP, tom prilikom vezali V.D. i nanijeli mu lake tjelesne povrede.

"M.Lj. i Z.Lj. se terete za krivično djelo nasilničko ponašanje, dok se V.D. tereti za krivično djelo krađa u pokušaju", zaključeno je u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније