Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

ртцг.ме

27. 01. 2023. 15:49 >> 15:44

UPRAVA POLICIJE

Dvije osobe uhapšene zbog droge u Podgorici

Podgorička policija uhapsila je 26. januara M. K. i P. R. zbog posjedovanja marihuane, dok je naknadno uhapšen i T. M. zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

To su saopštili iz Uprave policije, kazavši da su "lišeni slobode zbog sumnje da su neovlašćeno proizvodili, držali i stavljali u promet opojne droge".

"Policija je juče kontrolisala M. K. (20) iz Rusije, kada su došli do sumnje da ovo lice u svom stanu drži opojnu drogu. Nakon ulaska u stan, zatečen je P. R. (22) iz Podgorice koji je tom prilikom odbacio PVC pakovanje sa sadržajem opojne droge marihuana", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Policija je pretresom stana M. K., pronašla i oduzela oko 72 grama marihuane i vagu za precizno mjerenje, "dok je pretresom vozila koje koristi P. R. pronađen tzv. džoint".

"Kod P. R. je ukupno pronađeno i oduzeto oko 12 grama marihuane", navodi se u saopštenju.

Uhapšen je i T. M. (20) iz Podgorice zbog kako se kaže, "počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru".

"P. R. je ovom licu predao ključeve od svog vozila, a koje je trebalo da bude predmet pretresa, nakon čega se T. M. s tim vozilom udaljio sa lica mjesta i odbijao da se zaustavi na znak za zaustavljanje, izazivajući u Bulevaru knjaza Danila saobraćajnu nezgodu, nakon čega se pješke dao u bjekstvo", navodi se saopštenju UP.

Državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu naložio je da se M. K. i P. R. liše slobode zbog sumnje da su izvršili "krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније