Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

М.М.

30. 01. 2023. 15:00   >>  15:00

U BUDVI

Uhapšeni zbog posjedovanja marihuane, kokaina, ekstazija

Budvanska policija uhapsila je N.A. i A.L. , zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih doga, saopšteno je iz Uprave policije.

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva su, kako navode, preduzimajući planske aktivnosti na suzbijanju tzv. ulične prodaje opojnih droga, zaplijenili opojnu drogu marihuana, kokain, ekstazi, kao i novac za koji se sumnja da potiče iz izvršenja krivičnih djela, te uhapsili dvije osobe.

Po nalogu Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, budvanska policija je, poručuju, izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi N.A. (30) iz Republike Srbije sa boravkom u Budvi.

"Pronađeno je više manjih pakovanja sa sadržajem bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain, ukupne težine oko 35 grama, biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana oko 16 grama, dvije vage za precizno mjerenje, mobilni telefon i novac u iznosu od 5.200 eura za koje se sumnja da su stečeni prodajom opojne droge", ističu iz Uprave policije.

Takođe, poručuju, pripadnici budvanske policije su u saradnji sa službenicima Posebne jedinice policije izvršili kontrolu putničkog motornog vozila marke „Citroen c3“, budvanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao A.L. (28) iz Budve.

"Pronađeno je i oduzeto 734 grama opojne droge marihuana, manja količina opojne droge kokain, 28 komada tableta ekstazi, vaga za precizno mjerenje, mobilni telefon, novac u iznosu od 975 eura za koji se sumnja da je stečen prodajom opojne droge, kao i vozilo koje je korišćeno za prevoz opojnih droga", saopšteno je iz Uprave polciije.

Kako kažu iz policije, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih doga N.A. i A.L. su lišeni slobode i uz krivične prijave privedeni nadležnom tužilaštvu na dalje postupanje.

"Osim toga, u još tri odvojena slučaja budvanska policija je zaplijenila manje količine opojne droge i to od lica S.D. (32) i A.N. (23) iz Ruske Federacije i A.O. (23) iz Podgorice. Protiv ovih lica su podnijete prekršajne prijave zbog prekršaja iz oblasti Zakona o sprečavanju zloupotrebe opojnih droga", zaključuju iz Uprave policije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније