Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

Б.Б.

02. 02. 2023. 14:32 >> 14:34

RASVIJETLjENI SLUČAJEVI U DOBROJ VODI

Uhapšena dva Baranina zbog sedam krađa, treći u bjekstvu

Barska policija rasvijetlila je sedam teških krađa koje su izvršene u mjestu Dobra Voda. Uhapšeni su osumnjičeni A.L. (18) i M.S.(32), dok se za E.M. (24) iz Bara traga.

Barani A.L. i E.M. se sumnjiče da su izvršili sedam krivičnih djela teška krađa i dva krivična djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, dok se M.S. (32) tereti za krivično djelo prikrivanje u vezi sa krivičnim djelom teška krađa.

"A.L. i M.S. su lišeni slobode, dok se za E.M. intenzivno traga. Sumnja se da su A.L. i E.M., od 20. oktobra 2022. godine do 24. januara 2023. godine, u tri navrata provaljivali u kuću jednog oštećenog i još četiri puta u kuće četiri oštećena lica, kojom prilikom su iz unutrašnjosti otuđivali električne uređaje, motorne testere, dvije lovačke puške i druge vrijedne predmete, a koje su potom prodavali drugim licima u cilju sticanja protivpravne imovinske koristi. Dio otuđenih predmeta je pronađen i vraćen vlasnicima", navode u saopštenju Uprave policije.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније