Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

ртцг.ме

03. 02. 2023. 15:10 >> 15:18
3

ODT NIKŠIĆ

Tužilaštvo će tek odlučiti o žalbi na presudu Mićunoviću i Kostiću

Nikšićko osnovno tužilaštvo odlučiće o žalbi na presudu Osnovnog suda u Nikšiću da se Đorđu Mićunoviću i Lazaru Kostiću odredi kazna u trajanju dva mjeseca zatvora u kućnim uslovima zbog ometanja službenog lica. Mićunović je sin biznisnema Branislava Brana Mićunovića.

Iz nikšićkog tužilaštva su nam rekli da će tek odlučivati o žalbi. 

"Sudska odluka o ovom slučaju nije dostavljena ovom tužilaštvu a kada bude dostavljena, postupajući tužilac će ocijeniti da li postoje zakonski razlozi da se izjavi žalba", saopšteno je Portalu RTCG iz Tužilaštva u odgovoru na naša pitanja.

Mićunović i Kostić osuđeni su na po dva mjeseca kućnog zatvora nakon optužbe da su izvršili krivično djelo sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Oni su na prethodnom ročištu priznali krivicu i izvinili se policajcima koje su ometali.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније