Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.M.

17. 02. 2023. 15:01 >> 14:55

RADOVIĆ SE IZUZEO

Rabrenovićevoj predmet Vesne Medenice

Predmetom bivše predsjednice Vrhovnog suda Vesne Medenice rukovodiće sutkinja Nada Rabrenović, nakon što se sudija Zoran Radović izuzeo jer je bio član vijeća prilikom kontrole optužnice. Datum početka suđenja Medenici biće naknadno određen.

Informacija je potvrđena TVCG iz Višeg suda.

U srijedu je viši sud u Podgorici potvrdio je optužnicu Specijalnog državnog tužilaštva protiv bivše Medenice.
SDT je ranije podigao optužnicu protiv Medenice i organizovane kriminalne grupe, koju je formirao njen sin Miloš.

Optužnica je podignuta i protiv Miloša Medenice i još više od deset osoba, koji se terete za krijumčarenje, davanje i primanje mita, protivzakoniti i navođenje na protivzakoniti uticaj, neovlašćenu proizvodnju, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније