Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

А.М.

06. 03. 2023. 14:13 >> 14:18

ODREĐENO ZADRŽAVANjE

Uhapšen Kolašinac, supruzi prijetio pištoljem

Kolašinska policija uhapsila je R.K. (46) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

"Pripadnici Odjeljenja bezbjednosti Kolašin su postupili po prijavi oštećene ženske osobe koja je telefonski prijavila da joj suprug R.K. upućuje prijetnje i tom prilikom na stolu drži pištolj. Policija je odmah postupila po prijavi i od prijavljenog R.K. oduzela pištolj marke „Vzor“ kalibra 7,65 mm", saopšteno je iz Uprave policije.

Dodaju da je o događaju  obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnim tužilaštvu u Kolašinu koji je naložio da se R.K. uhapsi.

"Njemu je tužilac nakon saslušanja odredio zadržavanje do privoda sudiji za istragu", zaključeno je u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније