Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ R.B. ]

07. 03. 2023. 18:20 >> 18:25
1

INCIDENT U ŠKOLI

Krivične 18-godišnjacima zbog napada u nikšićkoj gimnaziji

Nikšićka policija je podnijela krivičnu prijavu protiv A.S. (18), P.M. (18), V.K. (18) i Z.Š. (18), koji se sumnjiče za nasilničko ponašanje.

Kako se sumnja, oni su 3. marta napali sugrađanina u holu nikšićke Gimnazije "Stojan Cerović" i nanijeli mu lake tjelesne povrede.

"Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću po čijem su nalogu prikupljena obavještenja od pomenutih lica, nakon čega je izvršena kvalifikacija krivičnog djela – nasilničko ponašanje", saopšteno je iz policije.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније