Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ M.M.Lj. ]

10. 03. 2023. 12:45   >>  12:51 1

JUTROS U 10.30

Zatvorenik pronađen mrtav u toaletu UIKS-a

Zatvorska policija pronašla je jutros tijelo zatvorenika R.K. u toaletu Zatvora za kratke kazne, saopšteno je iz Uprave za izvršenje krivičnik sankcija (UIKS).

Tijelo je pronađeno oko 10.30 u toaletu jedne od prostorija u kojoj borave osuđena lica.

“Zatvorenik R.K. je bio smješten u sobi sa još jednim zatvorenikom, koji je pozvao službenike obezbjeđenja, s obzirom da se zatvorenik R.K. duže vremena zadržao u toaletu i nije odgovarao na njegove pozive. Službenici obezbjeđenja su odmah ušli u sobu, otvorili vrata toaleta i zatekli zatvorenika R.K. bez znakova života”, navodi se u saopštenju.

Odmah je obaviješten zatvorski ljekar koji je po dolasku utvrdio da je kod R.K. nastupila smrt.

“O navedenom događaju Uprava za izvršenje krivičnih sankcija je odmah obavijestila Upravu policije i nadležno tužilaštvo u cilju preduzimanja radnji iz okvira njihove nadležnosti, te utvrđivanja tačnog uzroka smrti zatvorenika”, naveli su ou Službe za odnose sa javnošću UIKS-a.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније