Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

А.М.

10. 03. 2023. 15:46 >> 15:46

SUD ZA PREKRŠAJE BUDVA

Banjalučanin da plati 500  eura zbog posjedovanja marihuane

Državljanin Bosne i Hercegovine S.L (1999) iz Banja Luke kažnjen je pred sudom za prekršaje u Budvi novčanom kaznom u iznosu od 500 eura zbog posjedovalja 3.63 grama marihuane.

"Optužbom mu je stavljeno na teret da je dana 07.03.2023.godine u blizini Starog grada u Budvi kod njega pronadjena pvc kesica sa sadržajem opojne droge ‘marihuana’ bruto mase 3.63 g koju je posjedovao za ličnu upotrebu", saopšteno je iz budvanskg Suda za prekršaje.

Dodaju da je odmah po izricanju odluke, sud  naplatio novčanu kaznu, a opojna droga je trajno oduzeta i zakonom propisanom postupku biće predata nadležnim službama MUP-a na uništenje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније