Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

ртцг.ме [ Indeks.hr ]

15. 03. 2023. 16:38 >> 16:39

DUBROVAČKA POLICIJA

Uhapšen crnogorski državljanin, zaplijenjeno 55 kg marihuane

Dubrovačka policija uhapsila je dvadesetdvogodišnjeg crnogorskog državljanina kod kojeg je u gepeku automobila pronašla oko 55 kilograma maruhuane. Kako se ističe, on je navodno iz Crne Gore u Hrvatsku ušao pješke, noć ranije.

"Nakon što su mu zaustavili automobil, iz kojeg su osjetili miris marihuane, pločanski policajci su u prtljažniku dvadesetdvogodišnjeg crnogorskog državljanina otkrili oko 55 kilograma maruhuane, koju je preko granice prokrijumčario pješice, preko brda, pa unajmio vozilo", piše Indeks.hr.

Iz dubrovačke policije su danas saopštili kako su u mjestu Rogotin tokom redovne kontrole prometa zaustavili automobil dubrovačkih registracija, koji je vozio dvadesetdvogodišnji državljanin Crne Gore.

S obzirom na to da se iz unutrašnjosti vozila osjetio miris marihuane i da je vozač u jednom trenutku naglo pokušao dati gas, policajci su posumnjali da krijumčari drogu te zatražili i dobili nalog za pretragu, pri čemu je u gepeku pronađeno 50 paketa s ukupno 55 kilograma marihuane.

Vozač je uhapšen i doveden u policijske prostorije, gdje je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je u Hrvatsku, noć ranije ilegalno ušao iz Crne Gore, pješice preko brda Košare, nakon čega je iznajmio vozilo, kojim je drogu namjeravao prevesti prema zemljama zapadne Europe.

Prekršajno je sankcioniran zbog ilegalnog prelaska državne granice, a rano jutros je priveden pritvorskom nadzorniku zbog kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније