Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

Б.Б.

20. 03. 2023. 14:38   >>  14:38

OSUMNjIČENI DRŽAVLjANI ALBANIJE

Oduzeto skoro 100 kilograma skanka, jedna osoba uhapšena, za jednom se traga

Službenici Granične policije iz Ulcinja oduzeli su oko 97 kilograma skanka, uhapšen je A.H. (30) iz Albanije, kojem se stavlja na teret krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Za još jednim državljaninom Albanije K.P. (29) se traga.

Kako navode u saopštenju policije, pripadnici granične i kriminalističke policije su 18. marta u okviru akcije usmjernu na sprečavanje krijumčarenja opojne droge skank u mjestu Darza zaustavila vozilo marke "Škoda" albanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao K.P. (29) iz Republike Albanije.

"On je nakon zaustavljanja naglo stavio u pogon navedeno vozilo, kojom prilikom je jednog pripadnika granične policije okrznuo vozilom u predjelu noge. Nakon toga je uslijedila potjera za ovim vozilom, a koje je pronađeno ostavljeno i otključano u mjestu Kruče, koje je potom transportovano na službeni parking Odjeljenja bezbjendosti Ulcinj. Daljim preduzetim radnjama policija je u mjestu Klezna zaustavila vozilo marke 'Passat' albanskih registarskih oznaka kojom je upravljao A.H. (30) iz Republike Albanije, a koji se dovodi u vezu sa K.P. i izvršenjem predmetnog krivičnog djela. Službeni pas granične policije, specijalizovan za otkrivanje opojnih droga, je pretragom terena pronašao odbačenu opojnu drogu, koja je izuzeta sa lica mjesta i biće predmet odgovarajućih vještačenja u Forenzičkom centru", naglašavaju u policiji.

Ukupno su pronađena 163 pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga skank, ukupne težine oko 96,8 kilograma.

Po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici A.H. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivčno djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, dok se za K.P. intenzivno traga.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније