Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

Б.Ч.Ј.

24. 03. 2023. 14:50 >> 15:00

SASLUŠAN U VIŠEM SUDU

Osumnjičeni za ubistvo i pljačku Pošte u Nikšiću izručen CG, određen pritvor

Nemanja Miljković (38) iz Banjaluke, osumnjičen da je učestvovao u ubistvu radnika firme za obezbjeđenje Ljubiše Mrdaka 2021. godine u Nikšiću, izručen je danas Crnoj Gori.

Miljkoviću je u Višem sudu određen protvor do dalje odluke suda jer je u tom predmetu podignuta optužnica.

On je izručen iz Beograda po potjernici Interpola Podgorica.

Miljković koji je uhapšen 17. juna prošle godine u Beogradu, promijenio je prezime u Kaurin, a tokom istrage je utvrđeno da ima i drugi identitet.

Iz Uprave policije saopšteno je da je realizovana ekstradicija iz Republike Srbije u Crnu Goru lica N.M. državljanina Republike Srbije i Bosne i Hercegovine.

"Crna Gora ovo lice potražuje radi obezbjeđenja njegovog prisustva u krivičnom postupku koji se vodi protiv njega pred Višim sudom u Podgorici zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo razbojništvo, koje je izvršeno od strane više maskiranih počinilaca 20. oktobra 2021. godine u Nikšiću, a kojom prilikom je na radnom mjestu smrtno stradao radnik firme fizičkog obezbjeđenja, 'Security Guard Montenegro' Lj.M.", saopšteno je iz Uprave policije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније