Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

Т.Г. [ Radio Tivat ]

19. 04. 2023. 16:18 >> 18:47
2

ČEKA SE IZJAŠNjENjE TUŽIOCA

Donja Lastva: Macom napao mladiće

Mještanin Donje Lastve u Tivtu I.P.R. nasrnuo je macom na grupu tinejdžera nakon prepirke zbog glasne muzike zbog čega je reagovala policija, a akteri incidenta su saslušani. Kako prenosi Radio Tivat čeka se izjašnjenje tužioca o ovom događaju.

Video poslao čitalac Portala RTCG

Kako nezvanično saznajemo, među njima je prvo došlo do verbalnog, a zatim i fizičkog sukoba, nakon čega je mještanin naoružan macom, napao grupu mladića i djevojaka koji su se nakon proslave rođendana okupili na obalnom putu i nastavili slavlje na šetalištu na rivi.

Iz tivatske policije Radio Tivtu je nezvanično rečeno da je I.P.R. koji stanuje u obližnoj kući, izašao na ulicu i upozoravao okupljene zbog buke i nereda koju su navodno pravili u kasne sate, nakon čega je došlo do razmjene pogrdnih riječi, a zatim i fizičkog napada I.P.R i okupljenih.

On je zatim, uz psovke i uvrede upućene okupljenom društvu, macom polupao stakla i oštetio dva automobila sa kojima su se mladići i djevojke dovezli, te je, pretpostavlja se, istim tim predmetom u leđa udario jednog od tamo prisutnih mladića, osamnaestogodišnjeg Tivćanina A.G.

Sinoćnjem događaju svjedoči i snimak koji kruži društvenim mrežama.

Mladić je odveden u bolnicu gdje su mu konstatovane lakše tjelesne povrede, a kako su kazali nezvanično iz OB Tivat i I.P.R. je u opštoj makljaži zadobio lakše povrede.

Napadnuto društvo je odmah pozvalo policiju koja je sinoć privela i saslušala sve aktere incidenta, uključujući I.P.R.

Predmet se nalazi kod tužioca i čeka se procjena djela, kazali su iz OB Tivat.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније