Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

Т.Г.

12. 05. 2023. 14:02   >>  07:46

VIŠI SUD PRIHVATIO PREDLOG SDT-A

Milo Božović u pritvoru još dva mjeseca

Predsjedniku Opštine Budva, Milu Božoviću, produžen je pritvor za dva mjeseca, rekla je Portalu RTCG portparolka Višeg suda u Podgorici Marija Raković. Produženje pritvora tražilo je Specijalno državno tužilaštvo.

Božović je uhapšen 13. aprila po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva zbog sumnje da je stvorio kriminalnu organizaciju i počinio tri krivična djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Od tada se nalazi u pritvoru u Spužu.

Podsjetimo, Božoviću se stavlja na teret krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije i tri krivična djela: neovlašćenja proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Direktor Turističke organizacije Budve, Nemanja Kuljača ranije je saopštio da je turistička sezona u Budvi ugrožena dok god se predsjednik Opštine Milo Božović nalazi u pritvoru.

Božović je juče potpisao  dokumentaciju o isplati zarada zaposlenima u Opštini Budva. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније