Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.M. [ Libertas press ]

24. 05. 2023. 22:39 >> 22:40

BJELOPOLjSKI VIŠI SUD

Domaru osumnjičenom za seksualno zlostavljanje učenika do 30 dana zatvora

Viši sud u Bijelom polju odredio je pritvor do mjesec dana četrdesetsedmogodišnjem Nedžadu Mujeviću, koji se sumnjiči da je seksualno zlostavljao maloljetnog đaka, saopštila je Libertasu portparolka bjelopoljskog Višeg suda, Aida Destanović.

"Sudija za istragu Višeg suda u Bijelom Polju, Vanja Rakonjac, odredila je pritvor protiv N.M, zbog produženog krivičnog djela nedozvoljene polne radnje, u trajanju do mjesec dana. Pritvorski osnovi za određivanje pritvora su postojanje opasnosti od bjekstva, ukoliko bi se okrivljeni našao na slobodi, uticaj na svjedoke i težina djela, za koje postoji osnovana sumnja da je izvršio", saopštila je Libertasu Destanović.

Prethodno su iz Uprave policije saopštili da je Mujević uhapšen prekjuče, kada je pokušao da pobjegne. Policija je u svom saopštenju navela da je Mujević, navodno, seksualno zlostavljao dijete 19. maja kao i u junu i avgustu prošle godine.

 Mujević je domar u školi u koju ide dijete koje je, navodno, zlostavljao.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније