Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

Мина [ R.B. ]

27. 05. 2023. 16:12 >> 16:11

NIKŠIĆ

Maloljetnici osumnjičeni za podmetanje požara na trgovinskom objektu

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ podnijeli su krivičnu prijavu protiv dva maloljetnika zbog sumnje da su podmetnuli požar na jednom trgovinskom objektu u Njegoševoj ulici u Nikšiću.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, protiv dva maloljetnika je podnijeta krivična prijava državnom tužiocu za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, zbog sumnje da su izvršila krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.

“Sumnja se da su oni 24. aprila podmetnuli požar na trgovinskom objektu, kojom prilikom je došlo do oštećenja na objektu i spoljnoj jedinici uređaja za klimatizaciju”, kaže se u saopštenju.

Kako se dodaje, požar je u kratkom roku lokalizovala Služba zaštite i spašavanja, a nakon toga je izvršen uviđaj uz prisustvo vještaka iz oblasti požara, eksplozija i havarija, kao i vještaka iz oblasti elektro struke.

Iz policije su rekli da su službenici Regionalnog centra bezbdnost „Zapad“ tokom maja, preduzimajući intezivne i kontinuirane policijsko – tužilačke mjere i radnje, rasvjetlili četiri krivičnih djela iz oblasti požara, a koja su izvršena u prethodnom periodu i po tom osnovu procesuirali pet osoba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније