Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

Б.Б.

09. 06. 2023. 10:50   >>  10:51

PROVALNICI NAPALI POLICAJCE

Uhapšene dvije osobe zbog krađe u Moskovskoj ulici

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica juče su intervenisali u Moskovskoj ulici na prijavu da se dešava provala u jedan stan u zgradi u toj ulici, gdje su uhapsili provalnike Z.L. (41) i M.Š. (43). Kako navode u policiji provalnici su pokušali da pobjegnu i pružali su aktivni otpor, pa i fizički i sa nadražujućim sprejom napali policajce.

Kako navode u policiji, izlaskom na lice mjesta zatekli su dvije osobe koje su pomoću podesnih sredstava nasilno otvorila vrata od stana i izvršili premetačinu.

"Zatečena lica pokušala su da pobjegnu, ali su ih policijski službenici sustigli, te su tom prilikom ova lica fizički napala policijske službenike, pružila aktivan otpor i prema njima upotrijebili sprej sa nadražujućim dejstvom. Šest službenika Uprave policije se javilo na ukazivanje ljekarske pomoći zbog dejstva spreja sa nadražujućim dejstvom. U cilju savladavanja ovih lica službenici policije upotrijebili su sredstva prinude i lica lišili slobode. Riječ je o Z.L. (41) i M.Š. (43)", navode u saopštenju policije.

Izvršen je uviđaj na licu mjesta i izuzeti su predmeti koji su, kako se sumnja, korišteni prilikom izvršenja krivičnog djela.

"M.Š. se tereti za krivično djelo teška krađa i krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, dok se Z.L. sumnjiči za krivično djelo teška krađa", ističu u policiji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније