Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

[ M.L.B. ]

11. 06. 2022. 07:22 >> 07:43
1

DVIJE LOKACIJE U HN

Katić: Radovi će biti zavšeni do 15. juna

Predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić kaže da će radovi duž magistrale biti završeni do 15. juna, odnosno u terminu kada, kako kaže, i počinje zabrana izvođenja građevinskih radova za tu opštinu.

Riječ je o radovima u Meljinama i na Toploj, gdje je od sredine aprila u toku sanacija klizišta, koja je kako, kaže Katić, bila neophodna.

Obećao je i da će radovi u Meljinama biti završeni do 15. juna.

“Tako da nakon 15. juna put će biti rasterećen, mislim da u Herceg Novom u ovom trenutku ima i dosta turista, što opet stvara veće gužve, ali ovi radovi su morali biti izvođeni”, poručio je Katić, u emisiji "Mreža.me", na TVCG.

Katić kaže da se u Herceg Novom, ali u Boki mora riješiti pitanje tranzitnog saobraćaja.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније