Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

Б.Б.

24. 09. 2022. 14:03 >> 14:16

TRADICIONALNA MANIFESTACIJA

Dani meda u Nikšiću okupili više od 40 izlagača

Tradicionalnu septembarsku izložbu Dani meda, koja se održava u Nikšiću, a ove godine ima i regionalni karakter, otvorio je danas potpredsjednik Vlade Crne Gore i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vladimir Joković.

Kako je naglasio Joković zadovoljstvo je biti u gradu pod Trebjesom, na manifestaciji koja je okupila pčelare iz Crne Gore i država regiona.

"Očekujem da će manifestacija dobiti još veći značaj i publicitet i da bude iz godine u godinu sve masovnija. Poslovicom pametan kao pčela, sladak kao med, proglašavam ovu manifestaciju otvorenom", istakao je Joković.

Šef kabineta predsjednika Opštine Nikšić Marko Perućica istakao je da je manifestacija okupila više od 40 poljoprivrednih izlagača.

"Opština Nikšić će i u narednom periodu kao i do sada pomagati poljoprivredne proizvođače, a ova manifestacija i narednih godina biće dio septembarskih dana u našem gradu. Želim uspješan rad svim izlagačima, a sugrađane pozivam da posjete ovu manifestaciju na kojoj je izuzetno bogata ponuda", zaključio je Perućica.

Prisutnima su se obratili i predsjednik Skupštine pčelara Nikšić Vojin Đukanović, predsjednik Saveza pčelarskog udruženja Crne Gore Radule Miljanić i generalni direktor Direktorata u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Miroslav Cimbaljević.

Organizatori manifestacije su Opština Nikšić, Pčelarska organizacija Nikšić i Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније