Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

[ M.L.B. ]

23. 11. 2022. 08:20   >>  08:46 2

U KOLAŠINU

Škola i dalje bez grijanja, danas bojkotuju nastavu

Većina učenika kolašinske Osnovne škole "Risto Manojlović" nije danas došla na nastavu, jer u školi od ponedjeljka nema grijanja.

Diretorica škole Nataša Peković kaže da problem sa grijanjem u školi datira još od 2011, pa se nada da će biti trajno riješen. Ona je poručila i da podržava roditelje koji ne šalju djecu u školu.

“Ne mogu drugačije nego da se solidarišem sa roditeljima kao direktorica i kao roditelj”, kazala je Peković u Jutarnjem programu TVCG.

Navela je da je u školi temperatura vazduha osam stepeni, te da nema minimalnih uslova za rad.

“Imali smo najave da će prošle sedmice stići lož ulje, ali se to nije dogodilo. Ono što je bilo do nas mi smo uradili raspisali smo tender, a za sve to treba vrijeme”, navela je direktorica škole.

Predsjednica Savjeta roditelja Milena Vlahović kaže da od ponedjeljka nema grijanja, a kako navodi od kad je napravljena škola imaju problem sa lož uljem.

“Dešavalo se i prethodnih godina da se obustavi grijanje i djeca se apsolutno smrzavaju. Za danas je zakazan bojkot nastave”, navela je Vlahović.

Ona kaže da je određeni broj roditelja kazao da neće slati djecu u školu.

“Savjet nije odlučio o daljim koracima, najveći dio roditelja nije danas poslao djecu u školu”, saopštila je Vlahović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније