Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

[ R.B. ]

04. 05. 2023. 11:51   >>  12:23

KULjAČA PORUČIO

"Sezona u Budvi ugrožena dok je Božović u pritvoru"

Direktor Turističke organizacije Budve, Nemanja Kuljača, saopštio je da je turistička sezona u Budvi ugrožena dok god se predsjednik Opštine Milo Božović nalazi u pritvoru.

Kako je istakao, predsjednik Opštine po funkciji je i predsjednik Skupštine Turističke organizacije Opštine Budva, njenog najvažnijeg organa.

“Gospodin Božović je predsjednik Savjeta za upravljanje destinacijom, ključnog radnog tijela koje se bavi realizacijom aktivnosti povezanih sa pripremom i funkcionisanjem turističke sezone. Pomenuto tijelo je sastavljeno od svih nadležnih lokalnih i državnih organa, predstavnika turističke privrede i drugih stručnih lica. Oni koji ga drže utamničenog i bez ijednog dokaza, drže čitavu Budvu kao taoca i onemogućavaju našu turističku sezonu, od koje svi živimo", poručio je Kuljača.

Ističe da neće moći da organizuji brojne manifestacije dok je Božović u pritvoru.

"Te manifestacije su već bile zakazane, a donijele bi značajan priliv turista i porast prihoda", zaključio je Kuljača. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније