Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: B.V.

20. 06. 2018. 14:08   >>  22:52 26

MIĆUNOVIĆ SMIJENJEN

Đurđić VD direktora TVCG

Dugodišnji novinar i urednik u Radio-televiziji Crne Gore, Slavko Đurđić imenovan je za vršioca dužnosti (VD) direktora Televizije Crne Gore (TVCG).

 

Prethodno je vršilac dužnosti generalnog diretkora, Božidar Šundić te funkcije razriješio Vladana Mićunovića.

Šundić je ranije pokrenuo proceduru za razrješenje Mićunovića, a kao razloge za to naveo je ugovor sa Centrom za građansko obrazovanje, neusvajanje programsko-produkcionog plana za TVCG i netačne podatke o gledanosti.

Đurđić je poručio da je svjestan odgovornosti, velikih obaveza i očekivanja, koje od RTCG imaju i domaća i međunarodna javnost.

"Preuzimam TVCG u trenutku kada su u javnosti podignute strasti, ali radiću u dobroj vjeri kako bih opravdao povjerenje građana i njihovo očekivanje da budemo istinski Javni servis. Možda zvuči kao fraza, ali sam ubijeđen da tim koji sada rukovodi RTCG-om, ima kapacitet da profesionalno odgovori svim zadacima", kazao je Đurđić za Portal RTCG.

On je dodao da će mu posao olakšati činjenica što ima višedecenijsko novinarsko i uređivačko iskustvo, na raznim pozicijama u Javnom servisu.

Slavko Đurđić je karijeru počeo 1985. godine i bio je urednik Radija, Televizije i Portala RTCG.

Završio je Pravni fakultet.

Пратите нас на

Коментари26

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније