Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: O.Z.

27. 08. 2020. 10:55 >> 10:55

BRIGA ZA OMLADINU

Novi omladinski i sportski sadržaji za Petnjicu

Ministar sporta i mladih Nikola Janović je u opštini Petnjica sa predsjednikom opštine, Samirom Agovićem otvorio omladinski servis, dostupan za sve mlade iz Petnjice. Za sportsku i omladinsku infrastrukturu u ovoj opštini Ministarstvo je u prethodnim godinama ukupno izdvojilo oko 60.000 eura.

“Cilj Ministarstva sporta i mladih je da omladini, u svim krajevima naše države, omogući da svoje potrebe iskaže i ispuni na najbolji način. Nebitno je da li govorimo o velikim ili malim opštinama – Crna Gora je uvijek brinula i nastaviće da brine o svima na jednak način. Vjerujemo da to omladina, kao najsnažniji nosilac društvenog razvoja i prepoznaje.” istakao je Janović.

Izgradnja sportskih terena u mjestu Godočelje, koji su na raspolaganju svim stanovnicima Petnjice, još jedan je u nizu pokazatelja da Ministarstvo kontinuirano i predano radi na stvaranju boljih uslova za naše sportiste.

“Otvaranjem omladinskog servisa i sportskih terena, Ministarstvo je stvorilo nove sadržaje za mlade u Petnjici i pokazalo da uvijek ispunjava obećano i planirano”, zaključio je Janović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније