Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

24. 05. 2021. 15:38   >>  15:39

COCA COLA ORGANIZUJE PETI CIKLUS

Podrška mladima da lakše dođu do posla

Najveći neformalni program obuke za mlade u Crnoj Gori, Coca-Cola podrška mladima, kroz koji je do sada prošlo blizu 900 mladih ljudi, biće organizovan i ove godine, peti put zaredom, saopšteno je iz kompanije Coca Cola HBC.

Iz te kompanije dodaju da će, kako bi edukacija bila dostupna svima, ovogodišnji ciklus, kao i prethodni, realizovati u onlajn formatu.

"Vještine koje često nedostaju mladima za dobijanje prvog posla ili pokretanje svog biznisa, obuhvaćene su kroz osam video modula, u kojim svoje znanje i iskustvo dijele predavači koji su izuzetno uspješni u svojim oblastima djelovanja. Mladi će zahvaljujući bogatom sadržaju koji dobijaju kroz Coca-Cola podrška mladima program moći da se osnaže novim znanjima, a sve kako bi se kasnije što bolje snašli na svom prvom poslu, dodatno napredovali u karijeri, ili pokrenuli sopstveni biznis", navodi se u saopštenju.

Program pod sloganom “Osnaži se znanjem” zvanično počinje predavanjem 24. maja, na sajtu Coca-Cola podrška mladima. Pristup ovom i narednim sadržajima biće moguć uz obaveznu registraciju, a zainteresovani se mogu prijaviti na ovom linku: https://coca-colapodrskamladima.me/registracija/.

"U okviru programa učesnici će moći da uče o vještinama poslovne komunikacije, kako da napišu CV i pripreme se za razgovor za posao, kako da se istaknu na LinkedIn mreži, da osmisle plan ličnog razvoja, efikasno koriste vrijeme, napišu biznis plan. Upoznaće se i sa osnovnim računovodstvenim pojmovima, naučiti kako da napišu i upravljaju projektom, kao i kako da pregovaraju", navode organizatori.

Među predavačima ove godine našli su se Jelena Marković, master komunikologije, na Instagramu poznata kao Smart Change, zatim Bojana Perović, osnivačica agencije „Minuta do posla“, Milena Nikolić, direktorica Koučing tima, kao i Žarko Ivanović, osnivač OKTA centra za psihološko savjetovanje.

Oni će, kako je saopšteno, mladima približiti takozvane "meke vještine", važne za lični i profesionalni razvoj.

Pored njih, tu su i Miloš Vuković, osnivač kompanije Fidelity Consulting, Maja Aleksić, poznatija na Instagramu kao Računovotkinja, Darko Nenadović, menadžer za glavne kupce u kompaniji Coca Cola HBC Crna Gora i Aleksandar Janičić, menadžer za upravljanje projektima u Tehnopolisu. Teme koje će oni obraditi usmjerene su na razvoj biznis vještina.

"Program je namijenjem nezaposlenim mladim ljudima koji žele da steknu nova znanja i vještine. Svi programi su besplatni za mlade koji se registruju na platformu Coca-Cola podrška mladima. Pored video sadržaja, sve polaznike programa očekuju i mentorske sesije, a po završetku programa dobija se i potvrda o učešću, koju izdaje kompanija Coca-Cola HBC Crna Gora", zaključuje se u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније