Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

15. 06. 2021. 14:35 >> 14:35

OD MAJA

Zbog kršenja mjera napisane kazne od 70.000 eura

Zbog nepoštovanja epidemioloških mjera inspekcije su za mjesec i po izdale prekršajne naloge u ukupnom iznosu od 70.350 eura.

Turistička inspekcija,Tržišna inspekcija, Inspekcija rada, Inspekcija za igre na sreću i Zdravstveno-sanitarna inspekcija su od prvog maja do danas izvršile 8.180 kontrola po osnovu poštovanja epidemioloških mjera Ministarstva zdravlja.
 
“U ovim kontrolama utvrđeno je 56 nepravilnosti, za koje su inspektori izdali 66 prekršajnih naloga u ukupnom iznosu od 70.350 eura i podnijeli 20 zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka (to su slučajevi u kojima su utvrđene veće nepravilnosti, pa sud izriče više kazne od one minimalne koja se po zakonu može izreći na licu mjesta)”, saopštila je Uprava za inspekcijske poslove.
 
Sve građane, a naročito ugostitelje pozivaju da poštuju mjere kako bi se očuvala povoljna epidemiološka situacija što bitno utiče na oporavak cjelokupne naše ekonomije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније