Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

11. 08. 2021. 10:45 >> 10:47
1

KRIVOKAPIĆ OBIŠAO RADOVE

Otežan saobraćaj zbog radova na putu Pljevlja-Mihajlovica

Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić, obišao je radove na rekonstrukciji magistralnog puta Pljevlja – Mihajlovica, saopšteno je iz Vlade Crne Gore. Zbog izvođenja radova, kako je saopšteno funkcioniše se otežano.

Podsjećaju da je za radove zadužena austrijska firma "Strabag", a finansiraju se iz donacije obezbjeđene od Evropske investicione banke – EIB.

"Rekonstrukcija magistralnog puta obuhvata dionicu od Pljevalja do granice sa Republikom Srbijom, ukupne dužine 12,6 kilometara i prosječne širine kolovoza od 7 metara. Zbog izvođenja radova u sklopu rekonstrukcije puta M6, i mještani okolnih sela i putnici koji su se odlučili da u Crnu Goru uđu preko graničnog prelaza Ranče, funkcionišu u otežanim uslovima, u šta se uvjerio premijer Krivokapić", kazali su iz Vlade.

Krivokapić je, kako se dodaje u saopštenju, razgovarao i sa mještanima koji žive u tom kraju, a koji su ga upoznali sa teškoćama sa kojima se susreću tokom rekonstrukcije puta.

Ugovoreni rok za završetak radova je 16. novembar tekuće godine. Tokom jučerašnje posjete Pljevljima, premijer je obišao i granični prelaz Ranče.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније