Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.Č.J. [ Mina ]

22. 10. 2021. 11:11   >>  11:13

KCCG

Pregledi bez uputa za oboljele od psorijaze

Klinički centar Crne Gore (KCCG) će, povodom Svjetskog dana psorijaze, omogućiti preglede bez uputa pacijentima oboljelim od te bolesti koji do sada nijesu bili na liječenju.

Iz KCCG-a su podsjetili da se Svjetski dan psorijaze obilježava svake godine 29. oktobra.

Tim povodom će, kako su naveli, Klinika za dermatovenerologiju KCCG-a omogućiti pacijentima koji boluju od psorijaze, a koji nijesu do sada bili na liječenju, određivanje težine kliničke slike i indeksa kvaliteta života.

„Kao i davanje savjeta i preporuka za dalju terapiju, bez uputa i zakazivanja od izabranog doktora“, dodaje se u saopštenju.

Pregledi će se obavljati u ambulanti za dermatovenerologiju od 25. do 29. oktobra, a zainteresovani građani mogu zakazati termin za pregled već od danas, pozivom na broj 020-412-450, u terminu od osam do 14 sati.

Iz KCCG-a su napomenuli da je broj pregleda ograničen i da je obavezno poštovanje svih opštih preporučenih preventivnih mjera.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније