Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.L.B. ]

27. 11. 2021. 08:15 >> 08:42
4

HUMANOST NA DJELU

Novac od svadbe dali u humanitarne svrhe

Podgoričanka Lejla Ćorović i njen suprug, koji trenutno žive i rade u Južnoj Karolini u Americi, odlučili su da novac namijenjen za svadbeno veselje preusmjere ljudima u svojoj domovini, kojima je to najpotrebnije.

Ona i suprug su, kako kaže, shvatili da u Americi razmišljaju o ekstra luksuzu dok neki u Crnoj Gori nemaju za osnovne životne namirnice.

“Nije nam dugo trebalo da odlučimo da doniramo našu svadbu”, navela je Lejla.

Zahvaljujući humanom paru nekoliko porodica u Crnoj Gori je već dobilo pomoć. Lejla za TVCG kaže da su im u tome pomogle porodice iz Crne Gore koje su kontaktirale i pronašle one kojima je pomoć potrebna.

Novca je ostalo za još dvije porodice, kojima planiraju da pomognu. 

 

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније