Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.Č.J.

02. 12. 2021. 13:30 >> 13:31

UPRAVA POLICIJE

Vag odala priznanje Brđaninu na postignutim rezultatima

Šefica Misije OEBS-a u Crnoj Gori, ambasadorka Dominik Vag, odala je priznanje direktoru Brđaninu i njegovom timu za postignute rezultate i odličnu saradnju, saopšteno je iz Uprave policije.

Direktor Uprave policije Zoran Brđanin se danas sastao sa novoizabranom šeficom Misije OEBS-a u Crnoj Gori, ambasadorkom Dominikom Vag.

Kako je saopšteno, Brđanin je ambasadorki Vag poželio dobrodošlicu u Crnu Goru i istakao da se saradnja policije i Misije OEBS-a zasniva na partnerstvu i međusobnom povjerenju.

"Uvjeren sam da će saradnja policije i Misije OEBS-a u periodu koji slijedi biti uspješno nastavljena, ostajemo otvoreni unapređenje saradnje i jačanje kapaciteta policije uz podršku Misije", naglasio je Brđanin.

Šefica Misije OEBS-a u Crnoj Gori, ambasadorka Dominik Vag, odala je priznanje direktoru Brđaninu i njegovom timu za postignute rezultate i odličnu saradnju. Ona je pohvalila dobre rezultate u borbi protiv organizovanog kriminala, kao i one postignute po pitanju povećanja broja žena u policiji.

"Misija će nastaviti da podržava Upravu policije u sprovođenju njenih strateških politika u 2022. godini, posebno u oblasti sajber kriminala, borbe protiv trgovine ljudima, borbe protiv nelegalnog posjedovanja oružja i trgovine oružjem", kazala je ambasadorka Vag.

Ona je dodala da bi rad policije u zajednici, koji Uprava policije planira da osnaži, mogao biti dobar alat za dalje jačanje povjerenja javnosti u policiju.

"OEBS-ovo istraživanje o percepciji policije u Crnoj Gori, objavljeno prije 10 dana, pokazalo je da je policija među tri institucije od najvećeg povjerenja u zemlji, što odražava pozitivan trend u javnosti o radu policije uopšte. Predstoji još posla na jačanju policijskih kapaciteta za borbu protiv droga, narkotika i prevenciju nasilja u porodici, kao i na povećanju saradnje građana i policije", kazala je Vag.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније