Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.Č.J.

09. 01. 2022. 15:35 >> 15:34
12

KNEŽEVIĆ

Vlada hitno da dodijeli državljanstvo Vesni Pećanac

Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević pozvao je Vladu Crne Gore da po hitnom postupku dodijeli državljanstvo glumici Vesni Pećanac kako bi joj se institucionalno pomoglo.

"Treba da nas je sramota sve u Crnoj Gori zbog odnosa prema glumici Vesni Pećanac. U ovim blagim danima najbolje pokazujemo koliko smo nedostojni velikog Živka Nikolića. Očekujem da Vlada po hitnom postupku dodijeli državljanstvo Vesni Pećanac kako bi joj institucionalno pomogli", napisao je Knežević na Tviteru.

On je to napisao nakon što su se na društvenim mrežama pojavile fotografije Pećanac, supruge filmskog reditelja Živka Nikolića, iz narodne kuhinje u Beogradu.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније