Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.Č.J

22. 02. 2022. 14:15   >>  14:21

NAJVJEROVATNIJE ĆE BITI PREPARIRAN

Uginuli delfin pronađen na plaži u Bečićima

Na plaži u Bečićima jutros je pronađen uginuli delfin.

To su za portal potvrdili iz Instituta za biologiju mora.

Rukovodilac Akvarijuma Mirko Đurović kazao je da je uginulog delfina izbacilo more.

"Nije u pitanju 'dobri delfin' kojeg možemo često da vidimo već se radi o 'pučinskoj vrsti' koja ne živi blizu obale, već na dubina višim od 200 metara", objasnio je Đurović za Portal RTCG.

On je dodao da u Crnoj Gori nema mogućnosti za obdukciju takvih životinja pa će on, kako je dodao, po ustaljenoj proceduri, ako nema većih oštećenja, najvjerovatnije biti prepariran i obogatiti zbirku Prirodnjačkog muzeja Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније