Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

P.R.

27. 04. 2022. 12:38 >> 12:41
1

SNP REAGOVAO

"UP i ANB da pronađu odgovorne, moramo zaštitit najmlađe"

Socijalistička narodna partija (SNP) poziva nadležne institucije, prije svih Upravu policije i Agenciju za nacionalnu bezbjednost (ANB), da učine sve kako bi se pronašli i procesuirali oni koji su još jednom uzbunili javnost dojavama o bombama u školama u većem broju crnogorskih gradova, kao i u zgradama opština Nikšić, Bar, Bijelo Polje, Berane i Tivat, navode u reagovanju.

"Izražavamo duboku zabrinutost zbog ovih dešavanja, naročito zato što se ponovo prijeti našoj djeci i što im se onemogućava siguran boravak u obrazovnim ustanovama. Nevjerovatno je da se u kratkom periodu ovakva situacija ponavlja, a da nemamo odgovor od nadležnih organa o čemu se radi i zašto još uvijek niko nije procesuiran tim povodom", navode u reagovanu.

Djeca su, ističu iz SNP-a, nešto najsvetlije i najvrednije što imamo, te se ne smije dozvoliti da njihov mir i bezbrižnost budu bilo čime narušeni.

"Crnogorsko društvo mora pronaći snagu i način da odgovori na ove i slične izazove i da zaštiti svakog građanina, a posebno naše najmlađe. Zato pozivamo nadležne organe da daju svoj puni doprinos kako bismo izgradili sigurno društvo u kojem ovakva dešavanja više neće biti moguća", zaključili su u saopštenju.

Podsjetimo, Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta ima informaciju da je 41 osnovna škola u Crnoj Gori dobila dojavu o postavljenoj bombi i u tim obrazovnim ustanovama je prekinuta nastava

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније