Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.L.B. ]

08. 06. 2022. 15:03   >>  15:01

ADMINISTRATIVNI ODBOR

Predrag Miranović predložen je za člana Savjeta RTCG

Jasmina Nikčević predložena je danas, na sjednici Administrativnog odbora, za predsjednicu žirija za dodjelu Trinaestojulske nagrade.

Za članove Žirija predloženi su Maja Kostić Mandić, Ivan Jovović, Filip Ivanović, Aldemar Ibrahimović, Jadranka Selhanović i Janko Ljumović.

Kandidat Crnogorske akedemije nauka i umjetnosti Predrag Miranović predložen je za člana Savjeta Radio Televizije Crne Gore.

"Nakon što su se članovi Odbora izjasnili o kandidatima za predsjednika i jednog člana Savjeta Agencije za zaštitu ličnih podataka i slobodan pristup informacijama, konstatovao je da nijedan kandidat nije dobio potrebnu većinu glasova", saopšteno je iz parlamenta.

Odbor je odlučio da pokrene postupak imenovanja predsjednika i jednog člana Savjeta Agencije za zaštitu ličnih podataka i slobodan pristup informacijama, upućivanjem ponovnog javnog poziva.

Javni poziv će biti objavljen na veb sajtu Skupštine Crne Gore i u dnevnom listu Dan.

Odbor je pokrenuo postupak imenovanja članova Upravnog odbora (UO) Fonda za zaštitu i ostvarivanje manjinskih prava zbog isteka mandata aktuelnim članovima.

"Odbor je uputio Javni poziv za izbor člana UO Fonda za zaštitu i ostvarivanje manjinskih prava iz reda nezavisnih eksperata, koji se bavi ljudskim i manjinskim pravima, kao i poziv ovlašćenim predlagačima i klubovima poslanika, da u roku od 15 dana dostave predloge kandidata za članove UO Fonda", kaže se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније