Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B.

20. 06. 2022. 17:57   >>  17:54 1

MINISTARSTVO ODBRANE

Raspisan konkurs za prijem 70 vojnika po ugovoru

Ministarstvo odbrane Crne Gore raspisalo je konkurs za prijem 70 vojnika po ugovoru na godinu dana, uz mogućnost produženja.

Kandidati moraju ispuniti neophodne uslove, između ostalog, biti državljani Crne Gore, zadovoljiti fizičke i psihološke kriterijume i biti bez bezbjednosnih smetnji za prijem u Vojsku.

Kako navode u saopštenju Ministarstva odbrane, zainteresovani mogu konkurisati za rad u 1. Pješadijskom bataljonu, Mornarici, Vazduhoplovstvu, Bataljonu za borbenu podršku, Četi za vezu i elektronsko ratovanje, kao i Centru za obuku.

"Oni koji budu primljeni biće upućeni na osnovnu vojničku obuku, a zatim na dalje usavršavanje u svojim jedinicama", pojašnjavaju u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније