Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

TVCG

05. 07. 2022. 16:10   >>  16:11

ĐUROVIĆ

Za bolje vodosnabdijevanje Žabljaka potrebno mnogo novca

I ove turističke sezone Žabljak se suočava sa nestašicom vode, a rješavanje tog problema zahtijeva velika finansijska sredstva, poručio je ministar turizma i ekonomskog razvoja Goran Đurović.

"Što se tiče nekog plana na duži rok, moramo ga brzo koncipirati, jer kao i u Kolašinu gdje se ubrzano završavaju mnogi objekti i hoteli, moramo obezbijediti i kvalitetno vodosnabdijevanje, regulisati komunalne obaveze, napajanje strujom. Sezona pogotovu na Žabljaku je fantastična, bilježe dobre rezultate i drago mi je što se ovaj grad se prepoznaje kao respektabilna destinacija", kazao je Đurović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније