Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

P.R.

05. 07. 2022. 19:46 >> 19:44

ADŽIĆ U BUDVI

"Povećan broj službenika, intenziviramo aktivnosti"

Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić poručio je da Crna Gora nije mjesto u kojem su kriminalci zaštićeni.

Kako je saopštio MUP, Adžić je danas bio u posjeti Centru bezbjednosti Budva, a tom prilikom obišao je i prostorije Područne jedinice za upravne poslove, državljanstvo i strance Budva.

Tokom sastanka sa načelnikom CB Budva, Adžić je iskazao podršku menadžmenta MUP-a naporima službenika da odgovore na izazove, koji su naročito izraženi tokom ljetnjih mjeseci.

"Znajte da imate podršku u nama. Tu smo da čujemo i podržimo intenzivni postupak rješavanja problema, u uvjerenju da ćemo u tome maksimalno istrajati", naglasio je Adžić.

Osvrnuvši se na skorašnja dešavanja, istakao je da vjeruje u kapacitete crnogorske policije.

"Policija se protiv kriminala bori neselektivno, u tom smislu nema i neće biti nedodirljivih", kazao je Adžić.

Adžić je poručio da je prioritet da se sačuva bezbjednost svih građana, ali i onih koji ljetuju u Crnoj Gori tokom turističke sezone. 

"Pokazaćemo da Crna Gora nije mjesto u kojem su kriminalci zaštićeni", naglasio je Adžić.

Tokom boravka u Područnoj jedinici Budva, Aždić se uvjerio da uprkos povećanom obimu posla, službenici u najkraćem mogućem roku rješavaju zahtjeve građana i turista.

"Produženo radno vrijeme samo je jedan od načina na koji je olakšan pristup uslugama, a Ministarstvo unutrašnjih poslova će i u narednom periodu raditi na smanjenju gužvi i unapređenju usluga", zaključili su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније