Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.M.

07. 07. 2022. 11:03 >> 11:33
1

RAMOVIĆ NAJAVIO

Od septembra nova vizuelna iznenađenja na RTCG-u

Urednik Prvog programa Televizije Crne Gore Damir Ramović kazao je da su podaci agencije Damar, koji su pokazali porast povjerenja i gledanosti Javnog servisa ohrabrujući, ali da prestavljaju nultu tačku sa koje će se tek krenuti u poboljšanje kvaliteta programa.

On je gostujući u emisiji Dobro jutro Crna Goro kazao da je za pohvalu rast povjerenja od 6 odsto.

"27 odsto građana prati RTCG na dnevnom nivou, što je porast od četiri odsto. Najveću promjenu građani su zapazili na RTCG1, poraslo je povjerenje u informativni program 25 odsto...", kazao je Ramović.

Prema njegovim riječima dobijeni podaci su dobri inputi za poboljšanje kvaliteta programa.

"Dobili smo dakle neke inpute na kojima da radimo, ovo su podaci koje ćemo da iskoristimo da poboljšamo naš program. Radimo na tome da u novembru kada se ponovo bude radilo istraživanje ovi podaci budu još bolji", kazao je između ostalog Ramović koji je najavio određena vizuelna iznenađena od septembra.

Ramović je ukazao i na povećanje slušanosti Radija Crne Gore i čitanosti Portala RTCG.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније