Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

O.Z.

04. 08. 2022. 17:07 >> 17:04
3

"REGIONU POTREBNI MIR I STABILNOST"

URA: Saosjećamo se sa svim nevinim žrtvama operacije "Oluja"

Iz Građanskog pokreta URA saoštili su da se saosjećaju sa svim nevinim žrtvama stradalim u zločinima počinjenim tokom operacija "Oluja" u Hrvatskoj, koja je započeta na današnji dan prije 27 godina.

"Ovo je jedan od datuma koji nas podsjeća na pogubnost tadašnje politike, a koju i danas forsiraju određeni politički krugovi i partije. Ovakvi datumi su i opomena našoj i svim budućim generacijama da ne smijemo dozvoliti da nas politike koje propagiraju mržnju i nacionalne tenzije odvedu u neke nove sukobe", kazali su iz Ure.

Poručuju da su Crnoj Gori, ali i čitavom regionu, potrebani mir i stabilnost.

"Jedino tako ćemo zajedničkim snagama krupnim koracima koračati prema nekoj boljoj budućnosti i evropskoj perspektivi", ističu u GP URA.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније