Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.V. ]

06. 08. 2022. 23:46 >> 23:46
15

KAVARIĆ

Netačni navodi iz krivične prijave, monahinja nije bacila zastavu

Advokat Dalibor Kavarić reagovao je na navode iz policijske krivične prijave povodom događaja kod Cetinjskog manastria, ističući da su netačni navodi iz prijave da je monahinja bacila zastavu. On kaže da je apsolutna i očigledna laž da je monahinja iz manastira bacila zastavu Crne Gore. 

"Osvjedočeni gubitnici i mrzitelji ckrve su u svojoj flustraciji objavili snimak pod naslovom 'monahinja bacila zastavu Crne Gore postavljenu na ogradu Cetinjskog manastira'. Međutim, da se radi o bezočnoj laži utvrđuje se tako što kada pregledate snimak vidite da niko živi ne može vidjeti ni potvrditi da je monahinja 'bacila zastavu', (a naravno i nesporno je skinula sa ograde, jer je tu postavljena iskučivo kao provokacija a ne iz ljubavi prema Crnoj Gori). Koga interesuje istina neka samo pogleda ovaj snimak", rekao je Kavarić.

Što je najgore, kaže on, očigledno ni policija ni tužilac nisu pogledali snimak nego su podlegli pritisku nekoliko ostrašćenih i flustiranih gubitnika i ekspresno priveli i procesuirali monahinju (babu u sedamdesetim godinima) pri čemu iz državnog tužilaštva nikada nisu postupili po desetinama krivičnih prijava za izazivanje vjerske i nacionalne mržnje i netrpeljivosti, na destine monstruoznih i mrziteljskih tekstova pojedinih medija, izrečenih na račun mitropolita Amfilohija, Joanikija, crkve, sveštenstva.... 

"Nego, na Cetinju, u kome sud oslobađa Veljovića na osnovu jasnog snimka, sigurno treba osuditi i protjerati jednu babu, na osnovu snimka, na kome ne postoji ono, za šta se ona optužuje i za šta je prijavljena i privedena u roku od nekoliko minuta", poručio je Kavarić. 

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније