Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.M.Lj. ]

08. 08. 2022. 10:19 >> 10:16
10

ĐURAŠKOVIĆ

"Danilović će morati da se navikne na vijorenje zastave"

Gradonačelnik Prijestonice Nikola Đurašković poručio je lideru Ujedinjene Crne Gore Goranu Daniloviću da će morati da se navikne na vječno vijorenje i hrabri i ponosni "polusvijet" koji iznad svega voli svoju Crnu Goru.

Danilović je juče, reagujući na kačenje zastava na ogradi Cetinjskog manastira kazao da u Zakonu od državnim simbolima piše kada, gdje, kako i zašto se ističe državna zastava, te da ljudi imaju zakonsku obavezu da poštuju državnu zastavu, ali da niko nema obavezu da je voli.

“Gospodine Daniloviću, ako vam istorijske činjenice nijesu dovoljne, vjekovi borbe koji su je krvlju natopili, ako vam smetaju njene crvene i zlatne boje i ponos sa kojim je nose naše Cetinjanke i Cetinjani, ako vas boli 540 godina cetinjskog prkosa i borbe za slobodu, moraćete se navići na njeno vječno vijorenje i na ovaj hrabri i ponosni "polusvijet" koji iznad svega voli svoju Crnu Goru”, poručio je Đurašković.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније