Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.M.

12. 08. 2022. 16:37   >>  16:49 2

IZ PRAVCA MATEŠEVA

Neophodno što prije sanirati pristup auto-putu

Nekoliko stotina metara pristupnog puta auto-putu iz pravca Mateševa je neasfaltirano, i neophodno je što prije reagovati, kazao je poslanik i potpredsjednik Demokratske Crne Gore Vladimir Martinović.

"Iz pravca Mateševa ostalo je neasfaltiranih par stotina metara puta, do priključenja na autoput. I to je tako već mjesecima. Neophodno je što prije reagovati i staviti asfaltni sloj jer je ovo, gospodine Ibrahimoviću u najmanju ruku, sramota", napisao je Martinović na svom Tviter profilu. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније