Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ I. P. ]

27. 08. 2022. 07:57 >> 07:54

BOŠKOVIĆ ZA TVCG

Danilovgrad idealan za održive investicije

Nakon preuzimanja funkcije predsjednika Opštine Danilovgrad, prvi čovjek grada Branko Bošković kaže da je sa svojim timom krenuo u realizaciju završnice projekata koji su već bili započeti, a pokrenuti su i neki novi projekti. Kaže da je Danilovgrad idealan za investicije, naročito zelene i održive.

Bošković je u emisiji Dobro jutro Crna Goro na TVCG1 kazao da su u užem gradskom jezgru asfaltirali ulice, zamijenili komunalni mobilijer, a završen je i projekat energetske efikasnosti grada.

"Zamijenjena je kompletna javna rasvjeta u užem i širom dijelu grada, što će dovesti do uštede energije", rekao je Bošković.

Raspisan je, kaže, tender za obnovu fasada: "Obnavljamo česme, raspisujemo tender za asflaltiranje lokalnih seoskih puteva od oko 50 km u narednom periodu, ako ova lokalna samouprava, na čelu sa mnom, dobije priliku da vodi grad".

Akcenat je, kaže, na razvoju biznisa u Danilovgradu, kako bi privukli domaće i strane investitore: "Malo vrijeme nije baš sjajno za investicije. Danilovgrad će biti prepoznat kao grad u koji svi žele da investiraju".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније