Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.M.Lj. ]

03. 10. 2022. 14:34   >>  14:49

OPŠTINA

Bar bezbjedan, po 500 eura najboljim policajcima

Opština Bar dodijelila je po 500 eura policijskim službenicima iz tog grada koji su predloženi za najbolje u svojim sektorima, saopšteno je iz te lokalne uprave. Na sastanku je ocijenjeno da je stanje bezbijednosti na visokom nivou bez većih izazova te da su sva počinjena djela protiv zakona razriješena i otrkivena.

 

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević uručio je prigodne zahvalnice dok je Opština Bar opredijelila sredstva u iznosu od po 500 eura kao posebnu nagradu za njihov doprinos zajednici.

“Za najbolje službenike nagrađeni su Damir Kujović u oblasti bezbijednosti saobraćaja, Saša Knežević u oblasti poslova javnog reda i mira i Mithat Ćorović iz kriminalističke policije, a prijemu su prisustvovali i njihovu rukovodioci Siniša Stojović i načelnik Veselin Tabaš”, navodi se u saopštenju.

Raičević je poručio da je godina za nama bila izazovna, naročito kada je u pitanju sezona, održavanje brojnih manifestacija i regulacija saobraćaja, ali da je doprinos policije bio nemjerljiv na čemu se posebno zahvalio i ocijenio da je saradnja sa Odjeljenjem bezbijednosti Bar kontinuirano na veoma visokom nivou.

“Biti policajac nije samo profesija, već i poziv, misija očuvanja mira i sigurnosti, života i imovine svih ljudi, velika odgovornost i rizik koji vi svjesno preuzimate u najboljem interesu lokalne zajednice. Time je još veća čast što ste baš vi izabrani za najboljeg službenika policije koji svoju službu i zadatke u oblasti bezbijednosti saobraćaja obavlja na najvišem profesionalnom nivou na čemu vam posebno čestitam”, naveo je Raičević u čestitki.

Raičević je poručio da će Odjeljenje bezbijednosti u lokalnoj upravi Opštine Bar uvijek imati snažnu podršku i otvorenog partnera te da će nastojati da zajednički rješavaju važna pitanja od značaja za građane ali i službenike policije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније